maanantai 3. maaliskuuta 2014

Oscar-valvojaiset

...ja miten niistä selvitään hereillä? Syömällä lakkaamatta. 


Gaala oli tällä kertaa yllättävän hauska, kun juontaja Ellen DeGeneres päätti tilata pizzoja nälkäisille kollegoilleen ja otti Twitterin eniten uudelleen-tweetatun selfien itsestään ja Meryl Streepistä sekä spontaanisti kuvaan liittyneistä Jared Letosta, Jennifer Lawrencesta, Bradley Cooperista, Channing Tatumista, Julia Robertsista, Kevin Spaceystä, Brad Pittistä, Angelina Joliesta ja Lupita Nyong'osta ja tämän pikkuveljestä. HUH! 

Voittajavalintoihin olin kohtuullisen tyytyväinen, mutta vähän yllärinä tuli kymmenen ehdokkuutta saaneen American Hustlen jääminen täysin tyhjin käsin. Tärkeiden aiheiden leffat Dallas Buyers Club ja 12 Years a Slave palkittiin oikeutetusti. Etenkin tekniseltä toteutukseltaan ennen näkemättömän hieno Gravity ansaitsi myös pystinsä.

Gaalan ulkopuolella SIISTEIMMÄN tapauksen tarjosi - kuka muu muka?! - BENEDICT CUMBERBATCH tällä Uukakkosen pönötysposeerauksen photobombauksellaan!

Kuvan otti Mike Blake / Reuters
K ei urheasta yrityksestään huolimatta aivan selvinnyt hereillä lähetyksen loppuun asti.

2 kommenttia:

  1. Minua harmittaa, että tänä vuonna olen nähnyt näistä Oscar ehdokkaina olleista elokuvista tasan yhden, Blue Jasminin, jonka perusteella Kate Blanchet kylllä todella ansaitsi Oscarinsa. Huolimatta tietämättömyydestäni Oscarit olivat kyllä viihdyttävää katsottavaa näin jälkikäteenkin. :) Dallas Buyers Club ja 12 Years a Slave on nähtävä pian.

    VastaaPoista
  2. Joo, suosittelen! Kävin eilen katsomassa American Hustlen ja tuli todettua, että ihan oikein nuo palkinnot tai palkinnotta jäämiset menivät siltäkin osin.

    VastaaPoista